joi, 9 decembrie 2010

Ratiunea pentru care am creat acest blog

         De mai multa vreme cochetez cu ideea de a inventa un loc unde sa pot spune ceea ce cred eu ca merita spus, lucruri pe care le consider importante pentru toti cei care nu si-au gasit inca nici personalitatea si nici "vocea".Departe de mine ideea, de a-i invata pe altii CE si CUM, de a stabili reguli sau criterii sau a ma erija intr-un fel de guru carpatic. Ce doresc sa realizez aici este un model despre cum se poate gasi calea spre sine, fara de care, nu putem nici sa ne intelegem viata, deci cu atat mai putin sa o influentam, nici sa judecam fenomene si persoane care fac deja parte din realitatea inconjuratoare.
         Asa cum probabil observati, acest blog nu are nimic de-a face cu estetica, nu are si nici nu va avea nimic comercial in el, pornit de la mine. Doresc sa am unde sa scriu tot ce gandesc la un anumit moment dat despre o persoana, un fenomen sau despre gandire ca atare fara a fi impietat de diversi indivizi care neavand nimic al lor de spus se multumesc sa contrazica pe toata lumea.
         Acest blog va fi singurul loc in care prietenii mei ma vor putea cunoaste mai bine, si, cu ajutorul lui Dumnezeu, vor descoperi intrebari pe care nu si le-au pus pana acum.NU intentionez sa invat pe nimeni, nimic, dar voi fi fericit daca prietenii mei vor gasi in exemplul meu un drum catre sine, o cale spre o alta lume.

2 comentarii:

  1. nu pot decat sa-ti doresc succes! abia astept sa citesc noi articole!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru blog! Mult spor si inspiratie, abia astept sa vad ce urmeaza sa scrii...titlul este super!!

    RăspundețiȘtergere